Squat proof

Squat proof træningstights og shorts

Squat proof træningstights og shorts

Gennemsigtige tights

Du er taget i dit lokale træningscenter og er klar til at give den max gas! Efter blot tre øvelser opdager du, at dine træningstight slet ikke er squat proof som du troede at de var. Selv når du bøjer dig ned for at samle dine vægte, vil man kunne se igennem! 

Vi har alle været der, men heldigvis findes der en masse af squat-sikre leggings på markedet som vil forhindre fremtidige pinlige øjeblikke 

We got your back!

Uanset om du sidder på hug eller laver de mest intense træninger som løb, burpees eller HIIT så har vi samlet de bedste leggings og shorts, der er tykke nok til at holde dig dækket bagved, men som stadigvæk er åndbare og komfortable nok til, at du gerne vil have dem på længe efter, at din træning er slut!

Vi har i samarbejde med Sara Lenskjold lavet squat testen på to af vores leggings og shorts. Se med om de består squat testen herunder: 

1. Camo Seamless leggings

Squat proof seamless tights, der bliver hvor de skal med Camo print! Disse højtaljede træningstights fås i fire forskellige friske farver, der lysner dit træningscenter op. Træn uden bekymringer for at opnå de bedste resultater! 

Sara benytter str. S i Camo Leggings - Shop dine her
Squat proof - Camo leggings


2. Spirit Seamless Leggings

Flere måneder er der blevet brugt på at designe og udvikle Spirit leggings. Udover det feminine touch med rib materiale, har vi også valgt at tilføje scrunch effekt til disse tights. Scrunch sikre at dine glutes ser endnu mere herlige ud, end de i forvejen gør. Spirit leggings fås i fire forskellige farver og med en matchende sportbh.  

Sara bruger str. S i Spirit leggings - Shop dem her
Squat proof - Spirit leggings

3. Energy Scrunch Shorts

Vores #1 bestseller shorts! Materialet giver dig et second-skin følelse og samtidigt fremhæver de dine former på bedste vis. De smørglatte shorts giver dig tilstrækkelig støtte og dækning til, at du kan have dem på til alt fra at løfte vægte til at dyrke yoga! 

Sara bruger str. S i Energy Scrunch shorts - Shop dem her.
Squat proof - Energy Scrunch leggings

4. Define shorts

Et musthave i træningsgarderoben. Disse shorts er lavet i et super silkeblødt svedabsorberende materiale med en komprimerende linning! Under dine glutes vil du kunne ane en skygge - Den skygge vil give dig definition på en diskret måde! Define fås i fire farver og er et par rigtig gode basic shorts at have liggende.

Sara bruger Define shorts i S - Shop dem her

Squat proof - Define shorts

Reading next

Hvad er scrunch?

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.